Mega vlooienmarkt in Tungelroy op Hemelvaartsdag

Plaats een reactie
Archieffoto WdG - Vlooienmarkt

Het Tungelroys Orkest uit Tungelroy organiseert dit jaar voor de 45ste keer de mega vlooienmarkt op Hemelvaartsdag. De markt zal plaatsvinden op 18 mei 2023 aan de Kemperveldweg 31 in Tungelroy en duurt van 13:00 tot 16:00 uur. De verkoop per opbod zal van start gaan om 14:00 uur en er zal genoeg aanbod zijn, want de opslag staat weer helemaal vol.

De vlooienmarkt is al ruim 40 jaar een begrip in de hele omgeving en trekt veel bezoekers uit Tungelroy en omgeving, maar ook vanuit Weert e.o. en België. De markt biedt zeer veel gesorteerde stands met een divers aanbod aan spullen, zoals boeken, speelgoed, huishoudelijke artikelen, glaswerk en nog veel meer. Het is een gezellig feest waar mensen van de gemeenschap elkaar kunnen ontmoeten en “snuffelen”.

Het Tungelroys Orkest nodigt dan ook iedereen uit om de mega vlooienmarkt bij te wonen en te genieten van een gezellige middag in Tungelroy. Het evenement is onlosmakelijk verbonden met de gemeenschap en staat garant voor een geslaagde Hemelvaartsdag. Dus noteer de datum in uw agenda en kom langs op 18 mei vanaf 13:00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie