Trespa organiseert evenement voor toekomstige procesoperators

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Trespa International is een innovator op het gebied van architectonisch plaatmateriaal en wordt internationaal erkend als de voornaamste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en interieuroppervlakken. Sinds de oprichting in 1960 werkt het bedrijf nauw samen met architecten, installateurs, distributeurs en eindgebruikers over de hele wereld. Iedere dag wordt dit gerealiseerd door 700 collega’s wereldwijd.

Toekomstige procesoperator gezocht

Voor iedereen die zich bij dit team wil voegen en openstaat voor een nieuwe baan als operator organiseert Trespa International het Job Event. Heb je al ervaring als productiemedewerker, operator of monteur, dan is dat mooi meegenomen. Ook als je nog geen ervaring hebt ben je echter van harte welkom en komt het bedrijf graag met je in contact.

Praktische informatie 

Het Job Event vindt plaats op donderdag 1 juni 2023 tussen 13.00 en 20.00 uur op de Wetering 20 in Weert. Je krijgt op deze dag informatie over het bedrijf en het productieproces. Een rondleiding langs de productieafdelingen is ook een onderdeel van het programma.

Om de dag goed te laten verlopen word je gevraagd je vooraf aan te melden door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld in deze mail tevens je voorkeurstijd. Een medewerker van Trespa zal dan contact met je opnemen om je aanmelding te bevestigen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie