Brandweer Budel houdt succesvolle carwashdag

112 Algemeen Cranendonck Regio Reageer 2 min. leestijd

Brandweerlieden van de brandweer in Budel organiseerden vandaag en spetterende activiteit. Op het terrein naast de brandweerkazerne transformeerden zij tussen 11:00 en 15:00 uur hun locatie tot een carwash, waar mensen hun auto’s konden laten glanzen voor slechts 7 euro.

De wasplaats was tot in de puntjes voorbereid, met de nodige verfrissende voorzieningen voor de bezoekers. Er werd frisdrank geschonken, en een heerlijk kopje koffie of thee was ook beschikbaar. Voor de zoetekauwen was er een verleidelijk aanbod van snoepgoed. Bovendien sierde de geur van de barbecue de lucht, waarbij menig broodje met worst over de toonbank ging.

Betrokkenheid

De blinkende auto’s werden met uiterste precisie schoongemaakt door toegewijde vrijwilligers van Brandweer Budel. Deze activiteit diende niet alleen als gezellig samenzijn en teambuilding voor de brandweerlieden, maar ook om de sterke band tussen de brandweer en de lokale gemeenschap te benadrukken.

Ludieke actie brandweer Weert

De oproep van de brandweer in Budel voor de carwashdag verspreidde zich als een lopend vuurtje, ook in de buurgemeente Weert. De brandweerlieden van Weert besloten om met hun ladderwagen richting Budel te rijden om deze door hun Brabantse collega’s te laten wassen.

In Budel werd deze onverwachte actie van de Weerter brandweer met open armen ontvangen. De brandweerlieden van Budel lieten de ladderwagen weer blinken. Het onderstreept daarmee ook de steeds sterker worden band tussen de twee korpsen. De afgelopen jaren is de samenwerking tussen de brandweerkorpsen geïntensiveerd waarbij ze elkaar steeds vaker ondersteunen.

Het evenement was een groot succes en heeft zeker bijgedragen aan de warme band tussen de brandweer en de gemeenschap die zij zo toegewijd dienen.

Bekijk een video: https://youtu.be/-bg02I97TiI

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie