Hutspop in Theater De Borgh Budel

Algemeen Cranendonck Regio Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Budel – Op zaterdag 2 september presenteert Theater De Borgh: Hutspop. Een avond met 4 regionale bands die het op een ludieke manier tegen elkaar opnemen.

De bands die zullen optreden zijn Bench Vice, The Kevins, Rum for Breakfast en Stitch and the Ragdolls. Een keiharde wedstrijd wordt het niet maar de bands dagen elkaar wel uit om niets nieuws te doen. Speciaal voor deze avond breiden ze hun repertoire uit met nummers uit een ander genre dat ze in hun eigen genre spelen. Paul Elstak in een rock-jasje en Abba in punk style. Uiteindelijk bepaalt het publiek wie de Hutspop Bokaal mee naar huis neemt.

Alle bands komen uit Cranendonck en omgeving. De komende tijd zullen ze de band voorstellen. Vandaag als eerste: Stitch & the Rag Dolls.

Stitch & the Rag Dolls

Stitch & the Rag Dolls is een driekoppige band uit Eindhoven en omstreken. Na meerdere jaren in een andere samenstelling te hebben gespeeld was er een korte muzikale pauze. Drie bandleden besloten echter om snel weer aan het werk te gaan en de huidige formatie is ‘actief’ sinds de zomer van 2017. Met een combinatie van indie en pop/rock probeert deze band zich te onderscheiden. Als er toch vergelijkingen getrokken moeten worden, dan komen bands als Arctic Monkeys, The Strokes en De Staat het meest in de buurt. Als cover zullen ze gaan spelen That’s Life van Frank Sinatra en Girls Just Want To Have Fun van Cyndi Lauper.

Hutspop vindt plaats op zaterdag 2 september vanaf 20:30u. Tickets en info via: www.theaterdeborgh.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie