Groot pleinfeest en kermis in Hunsel: Een weekend vol vermaak

Algemeen Leudal Regio Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Turnback & The Blazing Babes

Hunsel – Bereid je voor op een spetterend weekend vol feestelijkheden, want de kermis in Hunsel staat voor de deur. In het eerste weekend van september zal Hunsel bruisen in een grote tentfeest op het plein bij de kerk.

Het evenement wordt georganiseerd door het gezellige eetcafé Anno1610. De feestvreugde wordt nog verder vergroot doordat de krachten worden gebundeld met de kermiscommissie en de stichting Gemeenschapshuis Hunsel. Dit betekent een waaier aan diverse activiteiten die jong en oud zullen vermaken.

De feesttent zal elke dag een podium bieden aan live muziek en entertainment van topkwaliteit. Verwacht spetterende optredens van bands die garant staan voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu van rock, pop, dance of andere muziekgenres houdt, er zal voor elk wat wils zijn. Maar dat is nog niet alles – naast de geweldige muziek zullen er ook tal van activiteiten zijn om je bezig te houden.

Eten, drinken en live muziek, dat is de essentie van het Pleinfeest KMH Kermis 2023. Of je nu komt om te dansen, te genieten van heerlijke gerechten, of gewoon een geweldige tijd wilt hebben met vrienden en familie, dit evenement heeft het allemaal.

Wil je meer weten over het programma, de line-up van bands en alle activiteiten die gepland zijn? Bezoek dan de officiële Facebookpagina van het eetcafé Anno1610: https://www.facebook.com/anno1610. Hier vind je alle details die je nodig hebt om je voor te bereiden op een fantastisch weekend vol plezier en vertier.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie