16 maart is de volgende Meet & Meal in Nederweert

Algemeen Nederweert Regio Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Depositphotos

Nederweert – Op 16 maart aanstaande is het weer zover: Nederweert staat opnieuw in het teken van Meet & Meal. Vanaf 18.00 uur ’s avonds schuiven Nederweertenaren gezellig aan tafel. Iedereen kan zich aanmelden, en de organisatie staat garant voor een onvergetelijke avond. Meer informatie is te vinden op www.meetandmealnederweert.nl.

11de editie

Op zaterdag 16 maart vindt de 11de editie van Meet & Meal plaats. Deelnemers worden verdeeld over verschillende tafels en genieten in steeds wisselende samenstellingen en locaties van voor-, hoofd- en nagerechten. Dit alles onder het motto: gezellig samen eten en praten.

Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

Bijvoorbeeld, je start met het voorgerecht op een adres in Nederweert-Eind, waar je naast de gastheer/-vrouw ook andere deelnemers ontmoet. Na 1,5 uur serveer je zelf het hoofdgerecht bij je thuis aan weer andere mensen. De avond sluit je af met een nieuw gezelschap in Budschop, waar het dessert wordt genoten. Iedereen bereidt iets lekkers voor, en een goed gesprek en een fijne sfeer maken de avond compleet. Er is geen officiële afterparty, maar deelnemers die willen kunnen elkaar nog treffen bij De Kleine Winst om na te praten (op eigen kosten).

Kennismaking en verbinding

Meet & Meal heeft inmiddels ongeveer 130 Nederweertenaren bereikt, en er blijven nieuwe deelnemers komen. Kennismaking en verbinding zijn de belangrijkste doelen, en daar doen ze het voor. Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom. Dus waar wacht je nog op?

Meedoen?

Wil je graag meedoen? Dat kan voor slechts €15 per persoon. Je verplicht je verder tot niets; elke editie, er zijn er twee per jaar, beslis je opnieuw of je meedoet. Als je wilt deelnemen aan de editie van 16 maart, geef je dan uiterlijk vóór 2 februari op via [email protected].

Meer weten over Meet & Meal of meedoen? Kijk op de website meetandmealnederweert.nl of stuur een e-mail naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie