The Magical World of Circus komt naar Nederweert

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Nederweert – Het circus van de Brits-Hongaarse organisator Sandor Donnert presenteert in 2024 een nieuwe topvoorstelling tijdens een exclusieve tour door Nederland. Van 3 tot en met 5 mei 2024 staat het circus in Nederweert op Evenemententerrein de Bengele aan de Florastraat.

The Magical World of Circus

Sandor Donnert: “Ik startte dit bijzondere project in 2019. Het begon klein en inmiddels werken bijna dertig artiesten en medewerkers mee. De kracht van ‘The Magical World of Circus’ is écht het niveau van de artiesten. Hoewel het circus met 350 zitplekken compact qua formaat is, is de nieuwe voorstelling van wereldklasse. Dankzij het compacte formaat zit het publiek vlak bovenop de circuskunsten. Dat zorgt voor een unieke sfeer, waar topartiesten graag onderdeel van zijn.”

Het resultaat is een circa honderd minuten durende show. Donnert contracteerde hiervoor onder andere de Franse luchtacrobate Adele Fame. Een van de meest gevraagde artiesten van dit moment schittert in een spectaculaire act hoog boven de grond. Het Chinees/Italiaanse Duo Doro toont waanzinnige hand-to-hand-acrobatiek, de uit Praag afkomstige Nicolas Lagroni is een van de snelste stuiterballenjongleurs van Europa en de kleurrijke Portugese clown Marco Mariani laat je écht lachen.

De voorstelling kent ook talent van eigen bodem. De Nederlandse Amber Karstens verspreidt met haar honden een ongekend enthousiasme door de circustent. Amber en haar ‘dancing collies’ verbaasden in meerdere rondes de jury van de megashow Britain’s Got Talent en lieten miljoenen kijkers genieten.

Praktische informatie

The Magical World of Circus strijkt van 3 t/m 5 mei neer op evenemententerrein de Bengele in Nederweert. Het circus geeft voorstellingen op:

  • Vrijdag 3 mei om 16.00 uur
  • Zaterdag 4 mei om 15.00 uur
  • Zondag 5 mei om 14.00 uur

Tijdens de Family Friday op vrijdag 3 mei kosten alle logekaarten € 15,- en alle tribuneplekken € 10,- per stuk. Tickets en meer informatie vind je op magicalworldofcircus.com.


Voor meer berichten over activiteiten voor kinderen, bekijk de categorie ‘Kinderen’ en voeg deze toe aan je voorkeuren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie