The Magical World of Circus in Budel

Algemeen Cranendonck Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via The Magical World of Circus

Budel – Van 5 t/m 7 april 2024 heeft Budel de première van de nieuwste show van The Magical World of Circus. Het circus strijkt neer op het evenemententerrein aan de Poelderstraat.

The Magical World of Circus is een internationale circusshow met artiesten uit Nederland, België, Italië, Tsjechië , China en Portugal. De show bestaat uit een zorgvuldig samengesteld programma van ruim 100 minuten circusplezier voor jong en oud, aldus de familie Donnert die ieder jaar met het circus rondreist.

Dit jaar zie je onder andere clown Marco Mariani, die na het succes van vorig jaar terugkeert naar het circus, de veelzijdige familie Lagroni met zoon Nicolas die een van de snelste stuiterballenjongleurs is van Europa en Amber Karstens – bekend van Holland’s Got Talent met haar Dancing Collies. Adele Fame stond eerder in grote circusproducties zoals het Duitse circus Roncalli, maar zal dit jaar het Nederlandse publiek verbazen met haar luchtacrobatiek. Zij en de andere artiesten nemen je mee in de Magical World of Circus.

Praktische informatie

The Magical World of Circus strijkt van 5 t/m 7 april 2024 neer in Budel voor vier voorstellingen:

  • Vrijdag om 16.00 uur
  • Zaterdag om 15.00 uur
  • Zaterdag om 19.00 uur
  • Zondag om 14.00 uur

Kaarten zijn te koop via de website www.magicalworldofcircus.com of 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de circuskassa.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie