Auto botst tegen boom

Foto’s – De hulpdiensten zijn dinsdagavond omstreeks 20.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Geuzendijk in Weert.

In de “chicane” tussen Budel en Weert was een auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. De bestuurster raakte hierbij gewond. Uit voorzorg werd ook de brandweer gealarmeerd voor een mogelijke technische bevrijding, maar de gewonde vrouw kon nog op eigen kracht het voertuig verlaten.

De vrouw had een hoofdwond opgelopen en is ter plaatse behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis van Weert. Door de botsing was er accuzuur op de weg terecht gekomen. De brandweer assisteerde bij het reinigen van het wegdek. De politie heeft getuigen gehoord en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De politie sprak lovend over de behulpzame voorbijgangers. Een vrouw uit Weert kwam vanuit Budel aanrijden en had de vrouw zien liggen op de weg. De bood direct eerste hulp en waarschuwde de hulpdiensten. Een passerende strooiwagen stopte om met zijn lichtsignalen andere weggebruikers te waarschuwen. Een andere man ging voor de bocht op de weg staan met verlichting en een gevarendriehoek om zo de medeweggebruikers te waarschuwen.

[nggallery id=’4677′]