Vrijwilligerswerk Hornehoof

Wil je graag iets betekenen voor een ander? Dat kan als vrijwilliger binnen het nieuwe woon-zorgcomplex Hornehoof. Stichting Land van Horne organiseert op donderdagmiddag 26 januari een informatiebijeenkomst over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk binnen dit nieuwe complex. Iedereen is welkom.

Tijdens de bijeenkomst in zorgcentrum St. Martinus geeft zorgorganisatie Land van Horne uitleg over de verschillende mogelijkheden die er straks binnen Hornehoof zijn met betrekking tot vrijwilligerswerk. Denk aan ondersteuning als gastheer/gastvrouw in de ontmoetingsruimte van Hornehoof of het opzetten en begeleiden van gezellige activiteiten in deze ruimte. Ook het bijdragen aan activiteiten binnen het kleinschalig wonen, voor ouderen met dementie, behoort tot de mogelijkheden.

De bijeenkomst vindt plaats op 26 januari van 14.30 tot 16.00 uur in Gasterij De Mantel van zorgcentrum St. Martinus. Meld je aan voor de informatiebijeenkomst bij de receptie van St. Martinus of door te mailen naar [email protected].