Bonte Avonden Altweerterheide

De Bonte Avonden van de Heiknuiters staan er weer aan te komen. De artiesten zijn volop bezig met de laatste repetities en willen het resultaat graag aan jou laten zien! Je bent van harte welkom bij Schutters Hoeve op vrijdag 13 en zaterdag 14 januari. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De prijs van een kaartje bedraagt € 8,-

Op zaterdag 14 januari is aansluitend de uitroeping van de nieuwe Heiknuiterpreens 2017. Op zondag 15 januari kun je met het hele gezin komen kijken naar de geweldige Jeugd Bonte Middag! Het belooft zoals elk jaar weer een grandioos spektakel te worden. Aansluitend aan deze middag is de uitroeping van de nieuwe Jeugdpreens(es).

De entree is gratis, dus trommel iedereen bij elkaar en kom vanaf 14.00 uur naar Schutters Hoeve, Grote Steeg 10 in Altweerterheide.

Kaarten voor de Bonte Avonden zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op zondag 8 januari tussen 11.00 – 12.30 uur bij Café De Paol, tijdens openingsuren & op de Bonte Avonden zelf bij Eetcafé Schutters Hoeve.