Onlangs werd bekend dat de Bond van Wetovertreders aangifte had gedaan tegen burgemeester Heijmans. Dit omdat hij volgens de BWO zich schuldig had gemaakt aan ‘wederrechtelijke vrijheidsberoving’ door de criminele asielzoekers huisarrest op te leggen.

Vandaag werd bekend dat de bond nog een stap verder gaat. Ze eisen 7.800 euro euro aan smartengeld van gemeente Weert. Naast het kortgeding en de strafaangifte tegen de burgemeester wil men een bedrag van 300 euro per persoon aan smartengeld zien, dit zal gebeuren in een bodemprocedure.

De BWO is van mening dat de asielzoekers in Weert gecompenseerd moeten worden voor het niet kunnen vieren van oud en nieuw.

24 REACTIES

 1. Bent u ook zo blij?
  Dat u geen burgemeester van Weert bent.
  Dan had u toch ook een tafelpoot gepakt, om die BWO tot de orde te roepen?
  Maar dat mag niet.
  Maar wat mag dan wel?
  Het wordt tijd voor vernieuwing.
  Of, misschien wel terug, naar Normaal.
  Onze politici moeten wetten maken, die reëel en uitvoerbaar zijn en passen in Nederland
  Daar ligt het probleem. Het gepolder !!! leidt tot eeuwige onzekerheid !!
  U heeft de tijd tot 15 maart om de juiste partij te vinden.
  Wijsheid. Dat wens ik u..
  Weert voorop !

 2. Rustig afwachten wat dat kortgeding oplevert. Een spoedeisend karakter is het niet dus waarom dat een kortgeding moet zijn begrijp ik niet. Zal wss worden verworpen.

 3. Kansloos… laten we t hopen. Maar vergeet niet dat dit Nederland is. ‘t land met teveel tolerantie, u weet wel, pedofiele vereninging Martijn. Het land waar een pedofiel na zijn straf weer mag wonen tegenover een kinder dagverblijf. Ik hoop met u dat dit kansloos is…

 4. Ik begrijp misschien iets niet…we willen ws allemaal directe oorlogs vluchtelingen opvangen. Prima, die criminele gelukszoekers die de boel verzieken willen we weg hebben. Ze verzieken t voor de rest. Ik lees of hoor niets van de mensen die daar werken en de echte oorlogs vluchtelingen. Kom dan in verzet en pik dat gedrag niet.

 5. Die klootzak (Vleeming) is echt knettergek en een gevaar voor de samenleving. Voor zulke gasten zou je bijna op de SGP gaan stemmen. Die willen toch de doodstraf herinvoeren!??
  EN: ze (de criminelen) moeten worden gecompenseerd voor “het niet kunnen vieren van oud en nieuw”?
  Die lui hebben notabene een totaal andere kalender!
  OPROTTEN!

 6. Waarschijnlijk niet echt veel maar als dit soort dwaze eisen worden toegekend (d.w.z. als de rechter vind dat crimineel gedrag door de gemeenschap moet worden beloond) dan zit ik in ieder geval erg dicht tegen de rand van burgerlijke ongehoorzaamheid.

 7. Zoals ik het lees wordt er geld geëist in een bodemprocedure. Dus eerst komt er een kortgeding, wanneer dat terugverwezen wordt ivm ontbreken van spoedeisend karakter dan gaat de bodemprocedure lopen.

 8. het is toch verdomme op het waanzinnige af..beloond worden voor criminele activiteiten de wereld op zijn kop..als ik vroeger niet luisterde na mijn ouders kreeg ik ook huis arrest..wat is het verschil moet ik mijn ouders nu ook aanklagen??

 9. Net of een gelukszoeker weet dat de zogenaamde bwo bestaat.Zelfs een Nederlander wist niet eens van het bestaan van die zotte eenmansclub af.Die eikel kwam uit zijn hol en heeft om wat voor reden natuurlijk een van die criminele etters benaderd of zo en ze wijzer gemaakt dan ze al zijn nou ja wijzer die gast is zelf ook niet wijs. Al die hersencellen verzopen met alcohol dan sla je wartaal uit als je in een delirium zit. Als je die eikel hoort praten zoals laatst in dat filmpje echt die heeft het nodige aan alcohol achter zijn kiezen als die nog kiezen bezit 😉 .

 10. Dank voor jouw antwoord maar ikmage hamert bij elke gelegenheid op het feit dat er na 15 maart een ommezwaai gaat
  plaatsvinden…Maar op de simpele vraag wat dan mag gaan inhouden krijg ik geen antwoord…

 11. Wederom verontwaardiging, onbegrip en boosheid. Men roept bijna massaal “kansloos” omdat men enige logica mist.
  Het heeft echter niets meer met logica van doen, nee, het zijn keiharde nietsontziende doorlopende stuiptrekkingen van organisaties die slechts en altijd een zijde belichten en wel :’de rechten van’, niet de plichten of het gedrag en of omstandigheden of de inbreuk op onze normen en waarden. Daarbij opgeteld alle onderlinge internationale afspraken die niet nagekomen worden, de onrust,de angst, verdwijnend vertrouwen en noem maar op.
  Als de voordeur en de achterdeur wagenwijd worden opengezet gaat het tochten.
  Als men voortdurend oplossingen zoekt binnen onze huidige wet-en regelgeving waarin men al met handen en voeten gebonden is en manouvreren bemoelijkt wordt en onze oversocialisering ons parten speelt zal onmacht en ergernis altijd de uitkomst zijn. De vluchtelingen zijn al ingekaderd in 3 groepen, de aso, de gelukzoeker en de echte. De eerste 2 groepen zijn al ongrijpbaar, de derde groep ‘de echte’ zal een plaats moeten gaan vinden in onze samenleving, bewoning, scholing, verzekering, banen, acceptatie, aanpassing, inburgering enz. allemaal voorzieningen, kosten en recht hebben op… . Wij zijn er nog lang niet.

 12. BWO eist geld. Ik dacht dat dit over recht gaat en wat emotie. Waarom meteen geld?? Dus die criminele schooiers krijgen nog geld ook? Smartengeld. Stuur dat volk terug en NU meteen. Ieder uur is te laat. Waar is BWO mee bezig??? Achterlijke bond met een criminele voorzitter.

 13. Toon dan ook eens ruggengraat. Geen politiek correcte antwoorden. Ook geen vage antwoorden waar je alsnog alle kanten mee op kan. Nee gewoon actie punt! Geen dubbel antwoord waar je nog alle kanten mee op kan. Zeg dan wat? Duidelijk zijn! Wilders hoeft geen drol meer te doen qua campagne, kan achterover leunen. Wilders is groot geworden, niet door Wilders zelf maar door links wegkijken, doe er wat mee! Wegkijken helpt Wilders omhoog. Ligt niet aan hem…

 14. Dus je geeft mij de schuld van alle veronderstelde fouten die links heeft gemaakt? Ik hoop dat je zelf in ziet dat dat nogal vreemd is. Ik geef altijd zo duidelijk mogelijk antwoord op vragen en heb heldere standpunten. Je kunt mij niet verantwoordelijk houden voor het gedrag van andere politici

Comments are closed.