Auto over de kop op A2

Update 12.05u – Foto’s/video – De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 19.00 uur gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de rijrichting van Weert naar Maastricht was een auto van de weg geraakt. Het voertuig, met daarin twee dames, kwam in de naastgelegen sloot terecht en sloeg nog een keer over de kop. De toegesnelde brandweerlieden hebben de twee slachtoffers uit de auto gehaald. Ze kregen hierbij ondersteuning van een behulpzame buurtbewoner die een aantal planken uit de schuur haalde. De planken werden over de sloot gelegd zodat de hulpverleners nog sneller bij de auto konden komen.

De dames werden via de achterzijde van de auto bevrijd. Ze zijn ter plaatse in de ambulance nagekeken op verwondingen. Ze hoefden wonder boven wonder niet naar het ziekenhuis en zijn met de ambulance naar huis gebracht. De auto is afgesleept door een berger.

Update: niemand naar het ziekenhuis gebracht.

Video via Youtube:
https://youtu.be/2Ftgb3D0Dxg