Foto’s – Op zaterdag 7 januari zijn de jeugdprins en jeugdprinses 2017 van V.V. de Moêzevângers Laar bekend gemaakt.

Na de openingsdans van “De mini Laorder Muuskes” werden na een spannende act de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses, jeugdvorst en jeugdraad van V.V. de Moêzevângers uitgeroepen. Met grote trots presenteren zij jou jeugdprins Caspar I en jeugdprinses Iris I.

Caspar is 11 jaar en zoon van Noel Seerden en Christine Smeets. Samen wonen ze in hun prinselijke residentie op de Bosstraat 4. Ook heeft Caspar twee grote broers, Maxim en Didier. Jeugdprins Caspar I zit in groep 8 van IKC Laar. In zijn vrije tijd zingt hij bij de Young Streetsingers, is hij middenvelder bij voetbalvereiniging S.V. Laar en zijn grote droom is om later DJ te worden. Hij viert van kleins af aan vastelaovendj en feest er graag op los. Zijn adjudant is Stijn Geelen.

Iris is 11 jaar en dochter van John en Linda Meulen, en grote zus van Rick. De prinsesselijke residentie ligt op de Nieuweheerd 34. Ook Iris zit in groep 8 van IKC Laar. In haar vrije tijd danst ze bij de Laorder muuskes en zingt ze bij de Young Streetsingers. Als er nog tijd over is dan bakt ze graag lekkers en is ze creatief met van alles en nog wat. Haar adjudante is Sigrid Coumans. Dit jaar zijn ze samen van plan om samen de jeugdvorst, adjudanten, jeugdraad en alle feestvierders er samen een mooi vastelaovendj feest van te maken.

De orde van Jeugdprins en Jeugdprinses is: “’t Dansendj stumbêndje ” en ze gaan de jeugd van Laar voor onder het devies: “Good gestumdj, de fieëstnaas op, Same zette vae Laor oppe kop”.

Quinn Smeets zal dit jaar de rol van jeugdvorst op zich nemen. Hij is de zoon van Eric en Sandra Smeets. Hij heeft nog een oudere broer en zus Collin en Janique. Ze wonen samen op de Boeketweg. Hij zit in groep 8 van IKC Laar. Zijn grootste hobby is breakdance en free running. Daarnaast is hij ook nog bij de scouting Hubovra, speelt hij trompet bij schutterij sint Sebastianus laar en op zondag dient hij de mis bij meneer pastoor.

1 REACTIE

Comments are closed.