De Wieërter 11: Ein groeët Circus!

Uitgaan Vastelaovendj Reageer 2 min. leestijd

It giet opnôw oan! Een Elfstedentocht met vastelaovendj in de binnenstad van Weert. Trots presenteert ‘Werkgroep de Wieërter 11’ in samenwerking met v.v. de Rogstaekers de 2e editie van de Wieërter 11 dat op maandag 27 februari 2017 zal plaatsvinden.

Kaartverkoop
Zaterdag 28 januari zullen de kaarten in de verkoop gaan. De start hiervan is om 13:11 uur bij café de Brouwer op de Oelemarkt. Zorg dat je er op tijd bij bent, er zijn namelijk maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en OP=OP. Kaarten zijn te verkrijgen voor €20,- per stuk, in ruil hiervoor krijgt de deelnemer bij iedere deelnemende kroeg één consumptie, en bij inlevering van een volle stempelkaart het felbegeerde Wieërter 11 herinneringsspeldje!

De Wieërter 11 in het kort
‘De Wieërter 11’ is een kroegentocht die met veel spektakel en humor langs 11 deelnemende cafés in de Weerter binnenstad zal trekken. Uiteraard is er net zoals bij de echte Elfstedentocht een persoonlijke stempelkaart voor iedere deelnemer. Op vertoon van deze stempelkaart ontvang je bij ieder deelnemend café een drankje (fris of bier) en uiteraard een stempel. Bij een volle kaart krijg je dan aan het einde van de tocht het felbegeerde en unieke ‘Wieërter 11’-speldje. De tocht wordt voorgegaan door een mobiel podium vol muziek en humor trekt als een georganiseerde stoet door de stad. Tijdens deze tocht zullen ook diverse echte Weerter artiesten hun opwachting maken.

De deelnemende cafés op een rijtje:
– Antje van de Statie
– Café ’t Swaentje
– Stadscafé Du Commerce
– Café de Tramhalt
– De Soos
– Café de Gruyter
– Café de Hermeni-j
– Café de Gotcha!
– Café ’t Anker
– Café de Stuiterbal
– Café de Brouwer

wieerter_11

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie