Extra show Hillbilly Moonshiners

Foto door: Marcel Zuurmond

Nadat het eerste concert op vrijdag 12 mei aanstaande binnen 24 uur uitverkocht heeft The Hillbilly Moonshiners besloten om een tweede Mumford and Sons tribute show toe te voegen aan haar tour.

De vraag naar tickets besloot dusdanig groot te zijn dat de band ook op vrijdag 19 mei neerstrijkt in Theater de Huiskamer in Weert om tijdens een avondvullend samen met bevriende bands Chewy and the Locals en Austin Leaves een tribute aan een van de grootste Britse bands van dit moment. Tickets voor The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via www.thehillbillymoonshiners.com.

Je kan ze bijna niet gemist hebben de afgelopen jaren: Mumford and Sons! De energieke Britse folkband was te zien op alle grote festivals als Pinkpop Festival, Lowlands Festival, Glastonbury Festival en Lollapalooza en scoorde wereldhits met singles als ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’.

De Nederlandse band The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band komt met hun tribute aan de Britse groep verdomde dichtbij de zo geroemde de sound van Mumford and Sons. Tijdens een negentig minuten durende show komen de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’ en ‘Wilder Minds’ voorbij, afgewisseld met bekende songs die Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt!

The Hillbilly Moonshiners stonden eerder al op festivals als Dauwpop, Bevrijdingsfestival Limburg en Dicky Woodstock Popfestival, hadden airplay op NPO Radio 2 en 3FM en speelden de afgelopen twee jaar meer dan tweehonderd shows in popzalen als Muziekcentrum De Bosuil (Weert), Mezz Breda (Breda), Luxor Live (Arnhem) en Poppodium Grenswerk (Venlo).

De support voor dit concert wordt verzorgd door de groep Chewy and the Locals. De groep uit Baexem speelt bekende en minder bekende folk klassiekers van groepen als Old Crow Medicine Show, Johnny Cash en The Soggy Bottom Boys. Naast Chewy and the Locals is ook de nieuwe groep Austin Leaves van de partij. Met hun mix van country, pop en rock belooft de band een aanstekelijke show neer te zetten. Ook is er een afterparty waar DJ’s Larry the Goose en Sammy Stonewasher de vetste country platen van toen en nu zullen draaien!

De kaartverkoop voor The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via www.thehillbillymoonshiners.com. Let op: er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus ben er snel bij!