Toons Toppers naar Mont Ventoux

Plaats een reactie

Dit jaar gaat voor de vijfde keer in successie een team van Toons Toppers de magische berg de Mont Ventoux beklimmen. Op donderdag 9 februari organiseert het Toon Hermans Huis Weert e.o. een informatieavond. Wil je meer weten over deze beklimming meld je dan aan voor deze informatiebijeenkomst via [email protected].

Sta jij in 2017 ook op de top?!
Het bereiken van de top van de Mont Ventoux is, zeker na een diep dal een geweldige prestatie en een onvergetelijke ervaring. Heb je zelf kanker gehad of heb je iemand in je naaste omgeving hierbij gesteund dan kan het stellen van een sportief doel een extra stimulans zijn om geestelijk en fysiek weer in balans te komen. Daarnaast is deelname vanzelfsprekend ook mogelijk als je het doel (KWF en Toon Hermans Huis Weert) een warm hart toedraagt. Het Toon Hermans Huis Weert e.o. faciliteert het komend jaar voor de vijfde keer op rij mensen die, ten bate van de Stichting Groot verzet tegen Kanker, de Mont Ventoux op donderdag 30 augustus lopend of op 1 september 2017 fietsend willen bedwingen. Dit doen we met een trainings- en informatieprogramma dat start met een informatieavond op donderdag 9 februari.

Maximaal aantal deelnemers
De Toons Toppers 2017 gaan dit jaar met maximaal 20 wandelaars en 10 junioren en 10 senioren fietsers op pad. Bij meer aanmeldingen zal er geloot moeten worden. Voor een aantal beginnende fietsers is eventueel een fiets en helm beschikbaar. De Stichting Groot verzet tegen Kanker steunt zowel het KWF als lokale doelen. Het Toon Hermans Huis Weert e.o. is één van de lokale doelen die door deze stichting wordt gesteund.

Trainingen
De Mont Ventoux bedwing je niet zomaar, dit vraagt gedegen training en voorbereiding. De begeleiding wordt verzorgd door Kirstie Boelaars en Peter Sijben (fietstrainingen) Marleen Bouten (wandeltrainingen), Brechtje Huigevoort (oncologisch fysiotherapeut), Corné Lenders (THHW) en Tanja Kools (THHW).

In de aanloop naar de beklimming van de Mont Ventoux zal meerdere malen per week getraind worden, veelal op de fiets of lopend, soms ook met andere sportactiviteiten. Dit doen we op de fiets gezamenlijk wekelijks en één maal per maand in het zuiden. De wandelaars trainen samen één maal in de twee weken en maandelijks in het zuiden. De overige trainingen vult iedereen zelf in. Daarnaast verzorgen we informatie avonden op het gebied van voeding, trainingsopbouw, de berg etc.

Aanmelden:
Heb je interesse? Mail je naam en telefoonnummer dan naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie