Gastrobar Taberna geopend

Foto’s – De binnenstad van Weert is verrijkt met een nieuwe horecazaak. Vandaag opende restaurant Taberna in de Beekstraat haar deuren.

Na een aantal maanden klussen was vandaag het resultaat te zien van een complete metamorfose. In het pand was voorheen De Burgerij gevestigd en daarvoor een zonnestudio. Daar is nu helemaal niets meer van terug te zien. Bart Zegveld en Bauke Vries lieten vol trots hun nieuwe zaak zien waar ze de afgelopen tijd hard aan hebben gewerkt. De nieuwe zaak oogt warm en huiselijk. Men heeft tijdens de verbouwing meteen korte metten gemaakt met de witte trap midden in de zaak. Verder hebben ze een eigen stijl toegevoegd aan de zaak zoals de lambrisering, vloer en aankleding.

Taberna in Weert is nu een feit. In het restaurantje, ook wel gastrobar genoemd, kun je terecht voor een mediterraanse lunch, borrel en diner. Vooralsnog zijn ze elke werkdag en zaterdag open van 10.00 tot 18.00 uur en op de donder- en vrijdag ook in de avond. Benieuwd? Check alvast een voorproefje via de foto’s. Meer info kun je vinden via: https://www.facebook.com/tabernaweert/.

[nggallery id=’4657′]