Update 15.00u – Foto’s – De politie heeft maandagochtend een hennepkwekerij ontdekt in de wijk Graswinkel.

De hennepkwekerij werd aangetroffen op de zolderverdieping van een tussenwoning aan de Houtsnip. De politie is momenteel bezig met een inventarisatie en zal de hennepkwekerij gaan ruimen. Er is een onderzoek ingesteld naar mogelijke diefstal van stroom.

In veel gevallen is er bij een hennepkwekerij sprake van diefstal van stroom. Dat kan zorgen voor een brandgevaarlijke situaties, waarbij niet alleen de bewoners maar ook omwonenden gevaar lopen. Heb je het vermoeden van een hennepkwekerij in jouw omgeving? Meld dit dan via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Update: de tientallen planten en apparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Er is (nog) niemand aangehouden. De politie heeft een onderzoek opgestart.