Jeugdboerenbruidspaar Schäöpkes

Vastelaovendj 1 reactie 1 min. leestijd

Op het zéér druk bezochte Jeugdboorebâl van V.V. De Schäöpkes van ’t Groenewoud is door Jeugdprins Ruben I op zaterdag 28 januari als Jeugdboerenbruidspaar in de onecht verbonden.

Het bruidje woont op de Kesselstraat en is een dochter van Leon Simar en Marlon Marijnissen. Ze is gek op dansen en dit doet ze in de groep Moves van dansstudio Release. Ook turnen bij Jan van Weert doet ze graag.

De bruidegom woont op Maria Hart en is een zoon van Diederik van Lierop en Rezi Pleunis. Hij is gek op gamen, muziek luisteren en met lego spelen. Net als zijn bruidje houdt ook hij van turnen en dat doet hij bij turnvereniging Tensor.

Allebei zitten ze in groep 6 van Basisschool “Aan de Bron”. Als getuigen traden op de adjudanten van Jeugdprins Ruben I, Gwen Koenen en Mitchell Leeuwen.

Deze avond was mede door geweldige optredens van “Deindânger”, Patrick Hendrikx en Dennis Hendrikx helemaal geslaagd. De muzikale begeleiding was in handen van “Aod Jeugdpreens” DJ Dennis, die er een groot feest van wist te maken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie