Jeugdboerenbruidspaar V.V. De Beesterbolle

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

Op vrijdag 2 februari werden tijdens het jeugdboerenbal in café-zaal De Hook op de Biest het nieuwe boerenbruidspaar uitgeroepen. Dit jaar zijn Roos Smiet en Daan van Bussel het jeugdboerenbruidspaar van de Biest en Molenakker.

Roos is de dochter van Arno, zoon van Hans en Ellen, en Jet, dochter van Lei van het Wienendje. Zij is leerling aan OBS Molenakker. Haar getuige is Janne, vriendin en dochter van Serge en Judith van den Berg, tevens het zusje van oud-Kroeënpreens Loek.

Daan is de zoon van Kwaskes Wim en Wendy, dochter van Jos van Mûskes Harry. Hij volgt zijn onderwijs aan de Montessorischool. Als getuige heeft hij zijn broertje Milan gevraagd.

Het paar werd in de onecht verbonden door Kroeënpreenses Keet 1, onder het toeziend oog van haar adjudanten Jasmijn en Dirkje, en jeugdvorst Carenza. Het gezellige boerenfeest ging door tot in de late uurtjes.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie