Make-up Specialist opent nieuwe showroom

Foto: v.l.n.r. Ben Lutgens, Sonny Sinay, Nicky Ophey en Sanne Pas.

Sonny Sinay & Ben Lutgens, twee creatieve en artistieke duizendpoten die samen artiestenbureau AnnieMatie, de Schmink Specialist en Make-up Specialist runnen, zetten begin januari meteen de juiste toon voor het nieuwe jaar. Op zondag 8 januari vieren zij de opening van de nieuwe showroom. Hun bedrijf aan de Graafschap Hornelaan in Weert is twee keer zo groot geworden en de inhuldiging wordt op kleurrijke wijze gevierd met een keur aan artiesten uit eigen stal.

Zo’n twintig jaar geleden start oprichter en eigenaar Ben Lutgens met veel passie en toewijding artiestenbureau AnnieMatie. Na de verhuizing (in 2008) naar de huidige locatie bewijzen hij en zijn partner Sonny echte ondernemers met lef te zijn. Naast de activiteiten van AnnieMatie beginnen zij een tweede bedrijf, Schmink Specialist. Een slimme zet, want ondertussen zijn ze groothandel van het bekende merk Grimas en komen mensen uit het hele land naar het zuiden om hier producten te kopen, advies te vragen en trainingen te volgen.

Om de diverse disciplines, zoals schmink, grime, special make-up en visagie, tot hun recht te laten komen is een derde bedrijf, Make-up Specialist, in het leven geroepen. Make-up Specialist legt de lat zeer hoog op het gebied van trainingen en dienstverlening. Voor het instituut is met de uitbreiding dan ook een moderne en goed uitgeruste lesruimte gerealiseerd. In maart begint de eerste opleiding make-up artist, verzorgd door de creatieve en getalenteerde make-up artist Sanne Pas.

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit waar Ben en Sonny voor staan, weten zij veel artiesten en mensen uit het vak aan zich te binden. Zo heeft de winnares van Holland’s Next Topmodel, Nicky Ophey, zich gecommiteerd als het gezicht van de Make-up Specialist.

Zondagmiddag krijgt het publiek de kans om een kijkje te nemen in de nieuwe showroom, lesruimte, fotostudio en het kantoor. De ondernemers laten graag zien wat ze in huis hebben, het team zal doorlopend demonstraties geven met beauty make-up, special make-up en schmink. Iedereeen is tussen 13:00 en 17:00 uur welkom in het walhalla voor schmink en make-up voor een hapje en drankje. Uiteraard zal er ook entertainment zijn voor jong en oud.

www.anniematie.nl
www.schminkspecialist.nl
www.makeupspecialist.nl