Ben jij ook zo benieuwd wie de nieuwe jeugdprins of prinses(es) 2017 wordt? Kom dan op Vrijdag 20 januari 2017 naar het Brökwagterspelieës (zaal Don Bosco).

Daar zal de nieuwe jeugdraad van 11 zich voorstellen en maken we bekend wie Raf I gaat opvolgen als jeugdprins of prinses van de Brökwagters. Naast het zoeken van een nieuwe jeugdprins(es) zijn ze dit jaar ook op zoek gegaan naar “hét vastelaovendjlidje van 2017”. Kom kijken wie dit nummer op zijn naam mag zetten!

Het feest begint om 19.00 uur en de entree is gratis. Het officiële programma zal tot ongeveer 22.30 uur duren. Als je het leuk vindt om je verkleden dan mag dat natuurlijk altijd!

De DJ zorgt dat we lekker kunnen swingen en hossen en zit er alvast een voorproefje bij van de Wichter Boônte Middig, ook komt Moerepetazie een spetterend optreden geven dus nog een extra reden om te komen kijken!

Kijk op www.brokwagters.nl voor meer informatie over deze activiteit en alle andere jeugdactiviteiten van de jeugd vastelaovuntj op Boshoven of volg ons op Instagram: brokwagtersjeugd en/of Facebook: www.facebook.nl/jeugdbrokwagters.