Zoatmaale lanceren Jeugd-app

Vastelaovendj Reageer 1 min. leestijd

De vastelaovendj barst van mooie typische gebruiken. Het behouden van deze Limburgse cultuur is ontzettend belangrijk. Normen en waarden in stand houden is daarbij een peiler. Maar dit betekent niet dat altijd alles zo moet blijven zoals het ooit is geweest.

Als kartrekkers van de Jeugd Zoatmaale in Stramproy willen zij de ‘Roojse’ jeugdvastelaovendj vernieuwen met moderne communicatiemiddelen. Daarom zijn ze gestart met de introductie van een eigen Zoatmaale Jeugd App en een echte ‘Vastelaovesvlogger’, geheel gemaakt door en voor jeugd.

De Zoatmaale proberen de jongeren mee te nemen in de jeugd vastelaovendj van de Zoatmaale met ruige vlogs, informatie over activiteiten, het laatste nieuws en een ‘vastelaoves quiz’. Ze gaan dit jaar testen hoe dit aansluit bij de behoeften van jongeren.

De ‘Jeugd Zoatmaale App’ – dit jaar beschikbaar voor Android – vind je op de Google playstore onder ‘Jeugd Zoatmaale App’. Deze app is gemaakt door een internationaal team van vrijwilligers. De vlogs kun je volgen op YouTube onder ‘Jeugd Zoatmaale Vlogs’.

Ook benieuwd geworden? Download dan zeker de gratis app, bekijk hun Vlogs op YouTube en vergeet niet om ze even te liken!
App: https://play.google.com/store/apps/details?id=zoatmaale.jeugd
Vlogs: https://www.youtube.com/channel/UCgK_f2moJv19dQ-jc7F4u0A

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie