Slachtoffers winterse neerslag

112 4 reacties 1 min. leestijd

Foto’s – De winterse neerslag zorgt voor de nodige overlast en heeft ook in Weert voor een slachtoffer gezorgd.

De hulpdiensten werden zaterdagochtend rond 9.40 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Korenmarkt. Bij de doorgang van St. Louis was een oudere vrouw met haar rollator onderuit gegaan op de gladde helling. Een behulpzame buurtbewoonster zag de vrouw liggen en alarmeerde de hulpdiensten. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de politie is het in de regio Weert (nog) relatief rustig met ongevallen. Landelijke media meldden dat er al honderden ongevallen zijn gebeurd in Nederland vanwege de gladheid. In onze regio is het nog relatief rustig omdat iedereen erg voorzichtig is. De brandweer van Maarheeze is zojuist wel gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 bij Waalre. En ook op de A2 tussen Kelpen-Oler en Grathem heeft een ongeval plaatsgevonden.

[nggallery id=’4618′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties