Brand verwoest bedrijfskantine

112 Brandweer Weert Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Heythuysen – Foto’s – Op vrijdagavond 6 januari 2017 is rond 22.45 uur brand uitgebroken op de Leveroyseweg. De brand is ontstaan in de bedrijfskantine van het pand. De brandweer heeft de aangrenzende woning en loods kunnen afschermen. Er zijn geen gewonden gevallen.

De brand is vermoedelijk ontstaan in de bedrijfskantine, welke middels een inpandige gang is verbonden met zowel de woning aan de voorzijde als de loods aan de achterzijde. Omdat het gevaar bestond dat de brand mogelijk door zou kunnen slaan naar zowel de woning als de loods is opgeschaald naar zeer grote brand. Er zijn vier blusvoertuigen, twee waterwagens en een hoogwerker ingezet.

Nadat de brandweer ter plaatse is gekomen is meteen ingezet op de uitbreiding van de brand. Hierdoor zijn de woning en de loods onbeschadigd gebleven, met uitzondering van enige rookschade. Rond 23.45 kon het sein ‘brandmeester’ gegeven worden. Er zijn bij de brand geen gevaarlijke concentraties aan gevaarlijke stoffen vrijgekomen.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk.

Bekijk een video via Youtube:
https://youtu.be/cMGfBp6Y5r0

[nggallery id=’4617′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie