Workshop Lego voor kinderen

Plaats een reactie

Update – Lanceer je fantasie naar ongekende hoogte met de verkenning van de ruimtevaarttechniek en Lego! Creëer een module van een ruimtestation en koppel deze aan andere modules. Ontdek de technische geheimen van de natuur tijdens het onderzoeken van biometica. Maak een machine in de vorm van een lopend insect en laat hem de steilste helling beklimmen.

Met Mad Science experimenteer en leer je in de bieb. Je bouwt je eigen wereld met Lego. Dat is niet alleen heel leuk maar ook erg leerzaam. Kom op woensdag 8 februari van 15.00 tot 17.00 uur naar Bibliocenter in Weert. De workshop voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar kost € 12,50. Meld je aan op www.bibliocenter.nl.

Dit is het derde uit een serie van vier kindercolleges deze winter bij Bibliocenter. Op 26 maart staat ‘Lente! Over plantengroei en insecten’ op het programma. Miljoenen kinderen ontdekken met Mad Science de basisbeginselen van wetenschap en techniek door leuke, educatieve activiteiten en experimenten. Zo leren kinderen wetenschap en techniek beter begrijpen en welke invloed dit heeft op het dagelijkse leven. The Mad Science Group is in 1990 gestart in Canada door twee broers, Ron en Ariel Schlien. Nu is Mad Science te vinden in meer dan twintig verschillende landen.

Update: tijdstip is veranderd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie