Zilver voor ReddingsBrigade Weert

1 reactie

Afgelopen zaterdag, 14 januari, vond de jaarlijkse Nieuwjaarswedstrijd van ReddingsBrigade Weert plaats. Ondanks het slechte weer waren de meeste ploegen toch aanwezig. Zo ook de Belgische en Duitse teams, waardoor het een internationale wedstrijd was.

Teams van 4 personen hebben ieder zes onderdelen gezwommen, waaronder het opduiken en vervoeren van een pop, de torpedoboei- en reddingsestafette en de lijnredding. Bij alle onderdelen staat de sport Zwemmend Redden centraal.

Het Master herenteam van ReddingsBrigade Weert zwom erg goed en wist een zilveren medaille te behalen. Ook de andere teams uit Weert hebben mooie prestaties neergezet in het eigen zwembad.

Aan het einde van de wedstrijd zijn er diverse prijzen aan de junioren-, senioren- en masterploegen uitgereikt, maar ook in het totaalklassement, in combinatie met de Oudjaarswedstrijd van 17 december 2016 voor de jongere zwemmers. De ploeg uit Alpen (D) heeft net als vorig jaar de wisselbeker voor de Oud- & Nieuwjaarswedstrijden gewonnen.

Totaalklassement Oud- en Nieuwjaarswedstrijd:
1. Alpen (D)
2. Echt
3. Gouda
4. Weert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie