Bedank Vorst Jan met een appje

Vastelaovendjdinsdag is het zover. Na 23 jaar lidmaatschap en 11+1 jaar Vorst te zijn geweest van Stadsvastelaovendjvereniging De Rogstaekers, hangt Vorst Jan zijn steek voor altijd aan de kapstok. Aan het einde van het Lindeboom Fieëst oppe Mêrrentj zal om klokslag 18.00 uur officieel een einde komen aan zijn regeerperiode.

Het zal duidelijk zijn dat men de Vorst niet zomaar laat vertrekken. Daarom krijgt iedereen de gelegenheid om op dinsdag 28 februari vanaf 14.30 uur op de Markt Vorst Jan te bedanken en de hand te schudden. Deze spontane receptie wordt omlijst met een feestprogramma met tal van regionale artiesten.

Daarnaast is er de gelegenheid om de Vorst d.m.v. een appje te bedanken. Stuur uiterlijk vrijdag 24 februari een mooie Vastelaovendjfoto met een bedanktekst voor Vorst Jan naar het telefoonnummer 06-86823880 en dit bericht wordt, tijdens het programma op Vastelaovendjdinsdag, op een levensgroot beeldscherm vertoond.

Het zal duidelijk zijn dat we de Vorst willen verrassen met zoveel mogelijk appberichtjes. Iedereen kan dus aan het werk. De 3 mooiste appjes worden verrast met een VIP vastelaovendjarrangement voor het seizoen 2017-2018. De prijsuitreiking vindt plaats aan het einde van het programma van ’t Lindeboom Fieëst oppe Mêrrentj.