Ell – Foto’s – De brandweer van Hunsel en Weert is maandagavond gealarmeerd vanwege stormschade bij een pand aan de Balderstraat in Ell.

Bij een woning hadden onlangs werkzaamheden plaatsgevonden voor de plaatsing van een dakkapel. Door de harde wind was de dakbedekking van het dakkapel losgewaaid en dat zorgde voor een gevaarlijke situatie. Niet alleen omdat het paneel op de weg dreigde te waaien, maar ook omdat in de woning regende.

De bewoners hadden de aannemer gebeld, maar die gaf niet thuis en dus zat er niets anders op dan de brandweer te bellen. De brandweer heeft, met ondersteuning van de ladderwagen, het dak provisorisch gedicht en de losliggende dakpannen verwijderd zodat het gevaar is geweken.

5 REACTIES

 1. Vakdiploma nodig?
  Waarom lag er vroeger toch van dat “dikke keien grint” op het platte dak ??
  Vakbekwaam is tegenwoordig……..
  Zet de grenzen maar open……
  Toch maar even nagaan of die “aannemer” geen slavendrijver was.
  Ook maar even nadenken of de EU wel zo goed is voor ons.

 2. Maar toch heel knap dat je puntsgewijs mbt wat voor een onderwerp dan ook steeds maar weer uitkomt bij de “schuldige”…..in de ogen van ventjes…..de EU…….? Wat heeft een dakkapel F-hell met de EU te maken….?

Comments are closed.