Foto’s – Afgelopen avond rond 21.35 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Diesterbaan.

Een ongenode gast was over de omheining geklommen. Ondanks dat er camera’s op het terrein aanwezig waren liet de gast zich daar niet van weerhouden. Hij bonkte vervolgens meermaals op de deur, zo meldt de wijkagent van Weert-Zuid. Vermoedelijk ging het om een overvalpoging.

De politie kwam massaal ter plaatse. Ook een politiehelikopter en een politiehond werden ingezet om de verdachte te zoeken. Het (bos)gebied rondom de woning werd doorzocht, maar er werd geen verdachte aangetroffen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heb je afgelopen avond rond 21.30 uur iets verdachts waargenomen op de Diesterbaan? Bel dan met de politie via 0900-8844.

7 REACTIES

  1. aan de andere kant van de grens in Bocholt is dit om de haverklap te doen, maar Weert is er doof voor. Als je verdachte situaties meldt in ALtweerterheide dan duurt het een eeuwigheid voordat ze komen en vaak nemen ze je niet eens serieus. Ga maar eens polsen aan de Laurabossen, wat daar allemaal gebeurt in de avond uren, daar geven ze niks om.

  2. Vraag me toch af, wanneer ik bel, dat er op de seur gebonkt wordt er onmiddellijk een politie helicopter opstijgt. Wel bijzonder dit.

  3. Eens uitzoeken wie daar woont. Het adres is simpel te vinden: kijken naar het hek en de vorm van het raam en zo. Misschien dat er dan een verklaring is voor deze enorme reactie van onze politie.

  4. Ben je er al achter wat voor een “duister” figuur er woont? Of is het (het meest waarschijnlijke) een doorsnee standaard gezin….waar gaat het hier eigenlijk nog over?

Comments are closed.