Grote zoektocht naar ongenode gast

Foto’s – Afgelopen avond rond 21.35 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Diesterbaan.

Een ongenode gast was over de omheining geklommen. Ondanks dat er camera’s op het terrein aanwezig waren liet de gast zich daar niet van weerhouden. Hij bonkte vervolgens meermaals op de deur, zo meldt de wijkagent van Weert-Zuid. Vermoedelijk ging het om een overvalpoging.

De politie kwam massaal ter plaatse. Ook een politiehelikopter en een politiehond werden ingezet om de verdachte te zoeken. Het (bos)gebied rondom de woning werd doorzocht, maar er werd geen verdachte aangetroffen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heb je afgelopen avond rond 21.30 uur iets verdachts waargenomen op de Diesterbaan? Bel dan met de politie via 0900-8844.

[nggallery id=’4799′]