FC ODA JO11-1 zaalkampioen

Kampioenen Onger os Sport 1 reactie 1 min. leestijd

Op zaterdag 11 februari is FC ODA JO11-1 kampioen in de zaal geworden van de regio. In een spannende wedstrijd versloegen ze Helden JO11-1 met 2-1. Na deze winst mocht FC ODA JO11-1, als regio kampioen van Midden Limburg, naar de districtsfinale van de KNVB District Zuid 2 op 18 februari 2017.

De finale was in De Bengele in Nederweert. Met 5 andere regiokampioenen werd er gestreden om kampioen te worden van het district Zuid 2 van de KNVB. De teams kwamen vanuit Zuid Limburg (SV Hulsberg, Groene Ster- Heerlen) tot de bovenkant van Noord-Brabant (Vitesse 08 (Gennep), SV Deurne en SV Heeswijk).

Na 5 wedstrijden had FC ODA JO11-1 4 wedstrijden gewonnen en 1 verloren. Ze waren 1e in de poule en moesten de finale spelen tegen Groene Ster. In de Finale werd Groene Ster met 2-1 verslagen. Daarna was het direct feest: FC ODA JO11-1 zaalkampioen van het KNVB District Zuid 2. Van harte gefeliciteerd!

Ingestuurde bijdrage van: Sander

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie