‘Isn’t She Lovely’ in de Bosuil

De Bosuil

Eén van de handelsmerken van Tim ‘Harmony’ Welvaars en Naomi ‘Smile’ Adriaansz, is de unieke mix van de heldere mondharmonica en donkere tenorsaxofoon. Op Valentijnsdag 2016 lieten ze dat horen tijdens de presentatie van hun eerste album “Two Souls One Breath” in een uitverkochte North Sea Jazz Club. Nu komt het duo met hun nieuwe, tweede album getiteld “Isn’t She Lovely”.

Afgelopen november opgenomen en geproduceerd in Los Angeles door de multi Grammy Award-winnende producer en gitarist Paul Brown. Het album is een instrumentaal eerbetoon aan de legendarische Stevie Wonder. De muziek is binnenkort te horen in Muziekcentrum de Bosuil in Weert. Het evenement is zaterdag 18 februari gratis te bezoeken.

Special guests
Zowel Paul Brown als de fantastische bassist Roberto Vally komen vanuit Los Angeles naar Nederland voor een bijzondere acte de presence.

Paul Brown (LA, USA) is producer van o.a. George Benson, Al Jarreau, Patti Austin, Luther Vandross. Hij staat in de smooth jazz scene bekend als ‘the hitmaker’ want inmiddels kan hij meer dan 70 nummer 1 hits op zijn naam schrijven.

Roberto Vally (LA, USA) heeft als sideman talrijke bekende artiesten gediend als bassist en componist. Hij speelde o.a. met Spyro Gyra, Michael Franks, Randy Crawford en Bobby
Caldwell. Hij wordt geroemd om zijn smaakvolle melodische en funky spel en zijn stevige volle toon.

Tim Welvaars had 28 jaar geleden de enorme eer om als eerste mondharmonicaspeler uitgenodigd te worden door de Belgische jazzlegende Toots Thielemans. Tim heeft inmiddels 30 albums gemaakt en met vele bekende artiesten (o.a. Stevie Wonder, Lee Ritenour, Kenny Burrell) opgetreden.

De internationaal gerenommeerde tenorsaxofoniste Naomi Adriaansz is thuis in jazz, blues, funk en pop en deelde het podium met ondermeer Candy Dulfer, T.K. Blue en Leroy Jones.

Al deze top artiesten zullen zaterdag 18 februari bijeenkomen in Muziekcentrum De Bosuil. De deuren gaan open om 20:00u en het evenement is helemaal gratis!

Video met trailer via Youtube:
https://youtu.be/MXWLzUdxh2E