Let’s Move, onderdeel van Punt Welzijn, is gestart met een YouTube kanaal. Daar worden elke week filmpjes opgezet over de sportactiviteiten die Let’s Move organiseert. Let’s Move organiseert sportactiviteiten voor de jeugd en jongeren van Weert. Deze activiteiten willen we in beeld brengen door middel van het YouTube kanaal.

Voorbeelden van de activiteiten die iedere week langs komen zijn de Rabo Urban Sport Tour en Sport Na School. Hier kunnen basisschoolleerlingen naar toe om te bewegen en te sporten. Voor de Rabo Urban Sport Tour hoef je je niet aan te melden en hieraan kun je gratis aan meedoen. Voor Sport Na School moet je je aanmelden via www.letsmoveweert.com.

Wil je kijken wat deze activiteiten inhouden, bekijk dan het YouTube Kanaal van Let’s Move Weert en wie weet kom je een keer langs bij een van onze activiteiten.
https://www.youtube.com/watch?v=r5hhI0o31oU. Verdere informatie is te vinden op www.letsmoveweert.com en de Facebookpagina van let’s move Weert.