Lentebekertoernooi

Archieffoto WdG

Het Lentebekertoernooi, het grootste meerdaagse zaalvoetbaltoernooi van Nederland, zal dit jaar voor de 36e keer worden georganiseerd door Zaalvoetbal Weert.

Er zijn klassen voor verschillende speelniveau’s: iedereen kan meedoen! Zo is er een Standaardklasse voor prestatieve teams, een Recreatieve klasse voor recreanten en een Super-recreatieve klasse voor niet-voetballers. Daarnaast verwachten ze dit jaar opnieuw een groei in de Damesklasse prestatief en de Damesklasse recreatief.

Je speelt 5 poulewedstrijden in de periode april-juni (na de KNVB-competities) en je kiest bij aanmelding zelf voor je speeldagen- en tijden. Aanmelden kan nog t/m 4 maart 2017 via www.lentebeker.nl. Hier vind je ook alle informatie. Mocht je toch nog vragen hebben mail dan naar [email protected]