Wieërt Alaaif grootser dan ooit

2 reacties

Video – Over iets meer dan één week is het zover, de carnavalsfeesten barsten los. Sinds 2015 heeft ook Weert een festatie en dat vind jaarlijks plaats op de Nieuwe Markt tijdens de carnavalszondag. Dit jaar is dat op zondag 26 februari.

Grootse Limburgse carnavalsartiesten treden er op waarbij Wieërt Alaaif al eerder middels filmpjes de artiesten zichzelf hebben aangekondigd. Artiesten die optreden zijn o.a.; Big Benny, Fabrizio, Mark & Wilhelmien, Ron van Richting Roy, La Bamba, Legata’s Lederhosen Power, Roy Selder, Ed & Frans, Sem & Rick, Patrick Hendrikxs, Maurice Fermont, John Coenen van Taai Taai en Berry van der Steen. De presentatie is in handen van Danny van der Zwan.

Weer of geen weer, tijdens Wieërt Alaaif is de Nieuwe Markt overkapt. “Uiteraard hopen we op een zonnige dag, maar in deze grote van evenementen kunnen we geen risico’s nemen. Het is een flinke investering, maar het festival Wieërt Alaaif is dat meer dan waard”, aldus de organisatie

Het evenement begint direct na de Rogstaekersoptocht met het artiestenprogramma. Vooraf zal er een dj de aanwezige bezoekers opwarmen en alvast in de stemming laten komen.

Voor alle filmpjes kun je kijken op de Facebookpagina die snel te vinden is via www.wieertalaaif.nl.

Video met trailer via Youtube:
https://youtu.be/gJPkcKMyy_M

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties