Kledinginzameling H.V. Rapiditas

Vorig jaar hebben de Heren Senioren 1 van handbalvereniging Rapiditas een kledingactie in het leven geroepen. Na groot succes is besloten deze actie jaarlijks terug te laten komen, met als doel geld voor de vereniging in te zamelen.

Nu vragen ze bewoners van Weert en omstreken om hulp. Je kan jouw verouderde kleding inleveren bij deze Weerter vereniging en hen zo een hart onder de riem kunt steken. De kleren dienen in een vuilniszak of plastic tas te worden afgegeven op één van de volgende manieren:

– Afgeven bij Sporthal St. Theunis op 18 of 25 maart waar de kledingbus tussen 12:00 en 15:00 aanwezig zal zijn.
– Door jouw adres door te geven aan een Heren 1 speler zodat ze de kleding, op een nog vast te leggen dag/tijd, op kunnen halen.
– Afgeven bij een Heren 1 speler. (Max Julicher, Mitchel Hoogeveen, Nick Rietjens, Rick Hartmann, Rick Van Goor, Robert Hoogeveen, Roel van Elferen, Roy Stokbroeks, Ben Keijers, Jeroen Gommans, Remko de Kok, Tom Honcoop, Tim Rietjens, Tom Smits)

Start inzamelactie: Zaterdag 28 januari 2017
Eind inzamelactie: Zaterdag 25 maart 2017

• Wat wordt geaccepteerd?: kleding, huishoudtextiel, schoenen, riemen en tassen.
• De ingeleverde spullen moeten nog goed bruikbaar c.q. draagbaar zijn. Dus geen vodden, smerige kleding of afval.
• Ze nemen geen kussens, dekbedden, zware overgordijnen en matrassen in.