De politie heeft vanmiddag een snelheidscontrole uitgevoerd op de Kempenweg. Een bestuurder dacht dat hij Max Verstappen was.

De man in kwestie reed met een snelheid van 204 km/u over de Kempenweg. Op deze weg geldt een maximumsnelheid van 80 km/u. Dat is dus ruim 120 km/u te hard en dat betekende dat de man zijn rijbewijs mocht inleveren.

Het boetebedrag wordt vastgesteld op basis van een individuele beslissing van het Openbaar Ministerie.

5 REACTIES

  1. Wat mij betreft, rijbewijs innemen en ongeldig verklaren. Bij het CBR een kruisje achter zijn naam en nooit geen rijbewijs meer verstrekken in welke vorm dan ook.

  2. Oh dat heb ik vroeger wel vaker gereden daar. Boven 200 en dan naast elkaar hahah. Kan prima alleen pas gassen NA Trespa en daarna vol op de rem bij afslag Dorpplein. Zelfde op de randweg naar Nederweert. Tja idioot natuurlijk. Niet omdat het moet….maar omdat het kan?

Comments are closed.