Open dag IJzeren Man gebied

Uitgaan 2 reacties 3 min. leestijd
Foto: niet alleen mensen zijn nieuwsgierig

Op zondag 9 april aanstaande vindt tussen 12.00 en 17.00 uur een de open dag plaats van recreatiegebied de IJzeren Man. De hele dag vinden er speciale activiteiten plaats bij de deelnemende organisaties. Alle informatie is te vinden via onderstaande link naar de flyer, op bezoek op de dag zelf de informatiestands op de Geurtsvenweg.

Een overzicht van alle activiteiten:

Amuse fietstocht

Ontdek recreatiegebied de IJzeren Man per fiets. Alle horeca zaken presenteren de Amuse Fietstocht. Meer informatie kun je vinden via: http://www.ijzerenmanweert.nl/blz/amuse-fietstocht.html

Klimbos Weert

In het klimbos mag je gratis meedoen aan een veiligheidsinstructie en het oefenparcours afleggen.

Natuur & Milieucentrum Weert

Er zijn kortdurende activiteiten rond om vogels, gebitten waterdiertjes, bomen en insecten. Beloop met Natuurmonumenten een blotevoetenpad en de imkervereniging geeft een kijkje in de bijenhal.

Zwembad de IJzeren Man

Vanaf 11.15 uur ligt er een speelattractie van 17 meter lang klaar in het 25 meter bad. Schrijf je via het zwembad in voor een proefles voor 1 van de te gekke aquasporten. Prijsvraag: maak deze dag je leukste foto in het zwembad en zet deze op de facebookpagina. Win voor het hele gezin gratis zwemmen.

Waterskibaan de IJzeren Man

Kom van 12.00 tot 13.00 uur gratis waterskiën. Van 13.00 uur tot 15.00 uur kun je tegen gereduceerd tarief waterskiën (12,50 euro). Ook is er een prijsvraag via Facebook: Like Share en Win actie zie https://www.facebook.com/waterskibaanweert/

Kinderpretland

Op 9 april vieren ze de start van het “buitenspeelseizoen”. Ze nemen dan 4 nieuwe toestellen officieel in gebruik en om dat te vieren krijgt iedereen €2,- korting op de reguliere entree. De entreeprijs is dus op zondag 9 april geen € 4,50 maar € 2,50 pp.

Vakantiepark Weerterbergen

12.00-13.30 uur inloop handboogschieten.
12.30 uur Koos voorleestheater.
13.30 – 15.30 uur waterfietsen tegen reductieprijs € 2.50 per half uur en een skelterrace.
15.30 uur Poppenkast.
16.00 -17.00 uur Mini disco.

Meeuwissen training & coaching

Meeuwissen organiseert een Ouder – Kind bootcamp met 50% korting op de normale prijs (nu dus voor 5,-). Het is een uitdagende workout voor zowel ouder als kind, de leeftijdscatagorie is 4 tot en met 10 jaar. Inschrijven kan via [email protected] met een maximaal aantal deelnemers van 20 ouders (dus ook 20 kids). De aanvangstijd is 12.30 uur ter hoogte van Kinderpretland en neem een flesje water mee.

Blue Stables

Blue Stables organiseert ponyritjes in het recreatiegebied. Je kunt ze vinden in de buurt van de parkeerplaats aan de Geurtsvenweg.

Infostands

Om bezoekers te informeren over de mogelijkheden van het recreatiegebied kun je ook een aantal infostands bezoeken. Deze zullen gesitueerd zijn op de parkeerplaats voor Natuur- & Milieucentrum Weert (Geurtsvenweg 4). Laat je dus eerst informeren en ga daarna het gebied in.

Bekijk de informatieflyer (PDF): http://iwdg.nl/2nm7GN5

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties