Punt Welzijn zoekt ‘meedenkers’

Algemeen Plaats een reactie 1 min. leestijd

Punt Welzijn heeft de opdracht om op 1 januari 2018 een eigentijdse en afgeslankte toekomstbestendige welzijnsorganisatie te zijn. De medewerkers zijn hierbij nauw betrokken en denken mee tijdens personeelsbijeenkomsten. Voor hen is het vanzelfsprekend ook jou hierbij te betrekken.

Graag nodigen zij ongeveer 10 geïnteresseerde burgers uit om met hen in gesprek te gaan op donderdag 16 maart van 17.00 tot 20.00 uur. Tijdens deze avond (incl. eten) wisselen ze met elkaar van gedachten over de ontwikkelingen in Weert op het gebied van welzijn en wat dat betekent voor Punt Welzijn.

Deze bijeenkomst is gericht op burgers. Punt Welzijn organiseert aparte bijeenkomsten voor haar ketenpartners, gemeente en vrijwilligers.

De gesprekken vinden plaats onder begeleiding en ondersteuning van een extern bureau. Zij hebben een interactief programma samengesteld dat erop gericht is zoveel mogelijk informatie bij jou op te halen. Sommige vragen worden aan jou als individu gesteld en sommige vragen worden in kleine groepjes behandeld.

Ben je geïnteresseerd, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected]. Je krijgt dan een ‘link’ waarmee jij je digitaal kan inschrijven. Mocht je vragen hebben over deze avond, dan kun je contact opnemen met Wendy van Someren, [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie