Rapper Boef naar LSD-festival

Update – Er zijn twee weken verstreken na de drop van zijn nieuwste album dat vele records verbroken heeft. Hij staat met maar liefst 16 singles in de top 25 en was vorige week nog te gast bij RTL Late Night. Met wereldwijd meer streams dan Justin Bieber, Ed Sheeran, Drake en Rihanna is dit de absolute nummer 1 Nederlandse rapper van het moment.

De geruchten die rondgingen zijn waar: rapper Boef komt naar het LSD (Laatste Schooldag) Festival Weert! De tickets gingen al hard (de eerste 250 Early Bird tickets vlogen binnen 4 minuten weg) maar met de aankondiging van deze artiest, verwacht de organisatie dat de tickets nóg harder gaan.

Het LSD Festival is het grootste, jaarlijks terugkerende indoor festival van Weert en omstreken in de meest luxe locatie van het zuiden: de Poort van Limburg. ‘LSD’ staat voor laatste schooldag. Het festival is opgericht ter ere van de eindexamenkandidaten die op deze datum de laatste schooldag vieren in Weert. De organisatie wilt Weert op de kaart te zetten met het evenement. Naast rapper Boef treden er ook andere acts op, waaronder: One of Six, RJ-Craft, Timebeatz en S-sential.

Openbaar evenement

De scholen benadrukken dat het festival is opgericht ter ere van de eindexamenkandidaten die op deze dag hun laatste schooldag vieren in Weert. Graag willen de scholen benadrukken dat het LSD Festival een openbaar evenement is dat buiten de verantwoordelijkheid van de scholen om georganiseerd wordt. De kaartverkoop en promotie vinden dus ook niet op de scholen plaats.

https://www.yourticketprovider.nl/events/12346-lsd-festival-weert-2017/