2 nieuwe obstakels waterskibaan

Zaterdag 1 april opent Waterskibaan De IJzeren Man weer het waterskiseizoen.

Dit jaar heeft men als aanvulling 2 obstakels, een slider en kicker, op de baan geplaatst. Beide obstakels zullen zo neer gelegd worden dat ze beide in één ronde te nemen zijn. Een fantastische aanvulling op het aanbod, waardoor er meer uitdaging voor zowel de beginnende als de ervaren watersporter is.

De IJzeren Man biedt vanaf dit jaar de gebruiker van de waterskibaan gratis toegang tot de binnen- en buitenbaden van zwembad De IJzeren Man. Ook rondom de Waterskibaan is het een en ander veranderd, zo is er een klein stukje zandstrand met Beachclub Lounge gerealiseerd, met zicht op de Waterskibaan, en zijn er ligbedjes aangeschaft.

Opening Waterskiseizoen 2017

1 april 12.00 tot 16.00 uur: iedereen is van harte uitgenodigd! Om 12.30 uur wordt het officiële startschot gegeven.

2 april 13.30 tot 15.00 uur: deze dagen kan men tegen gereduceerde prijzen waterkskiën / wakeboarden.

9 april 12.00 tot 17.00 uur: Open dag IJzeren man gebied. Van 12.00-13.00 uur gratis waterskiën.

Meer informatie: www.waterskibaanweert.nl en www.ijzerenmanweert.nl.