Foto’s – Leyna Mobile is op 1 oktober 2016 in winkel gestart op de Maaspoort (49a) in Weert. De winkel is Uneto VNI gecertificeerd en houdt zich hoofdzakelijk bezig met inkoop en verkoop van nieuwe en tweedehands telefoons. Nieuwe telefoons zijn los of met abonnement te verkrijgen, hierbij zijn ze onafhankelijk van provider. Ook worden er de nieuwste gadgets en accessoires verkocht.

Leyna Supply is in 2015 gestart als groothandel in verkoop van onderdelen. Nadat Leyna verschillend producten leverde aan telefoonreparatie bedrijven is men al vrij snel op het idee gekomen om ook zelf diensten aan te bieden. Doordat de materialen met scherpe prijzen geleverd kunnen worden aan de eigen winkel is het het ook mogelijk om scherpere prijzen aan klanten te bieden, maar belangrijker is dat de kwaliteit beter gewaarborgd kan worden en bij alle reparaties kan dan ook een garantie gegeven worden op het onderdeel wat vervangen is.

Service

Leyna mobile maakt zich sterk voor een goede klantgerichte service en doet graag net even iets mee dan gebruikelijk. “Quality in everything we do”, is het bedrijfsmotto.
Bij het afsluiten van een abonnement zal gekeken worden naar wat voor de klant het meest interessante is en dit wordt op maat aangeboden. “Transparant, eerlijk, een goed advies en goed geholpen zijn de meeste reviews die klanten geven.

De reparatie afdeling is gespecialiseerd in de reparatie van nagenoeg alle Smartphones, iPhone en andere Apple devices (iMac, MacBook, iPad). Momenteel is de meeste voorkomende reparatie het vervangen van gebroken schermen of laadproblemen. Zelfs bij waterschade zijn er vaak toch nog mogelijkheden om een telefoon te repareren, dus kom gerust langs voor een transparant advies.

Actie

Op dit moment loopt er een kortingsactie bij Leyna Mobile in zowel de winkel als on-line, 10% op iPhone schermreparaties! Deze actie loopt tot en met 31 maart 2017.

De reparaties zijn telefonisch en via een on-line afspraaksysteem aan te melden. Een enthousiast team helpt je vervolgens graag in de winkel. Er worden geen onderzoekskosten in rekening gebracht, want Leyna Mobile repareert graag en hanteert daarbij no cure no pay. Vaak is de reparatie al klaar terwijl je wacht!