Art Pops Up zoekt suppoosten

Popupgalerie Art Pops Up! zoekt suppoosten om samen met de deelnemende kunstenaars tijdens de openingstijden aanwezig te zijn.

Heb je affiniteit met kunst en tijd op vrijdagmiddag en/of zaterdag? In de Maasstraat 18 (voormalig pand van de ANWB) is de popupgalerie Art Pops Up! gevestigd. Er worden suppoosten gezocht om samen met de deelnemende kunstenaars mensen te verwelkomen en informatie te verstrekken. Als vrijwilliger maak je iedere drie maanden kennis met nieuwe kunstenaars en daardoor ook met nieuwe kunstvormen en technieken. Ook kom je in contact met bezoekers aan de galerie in een ongedwongen sfeer. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Je kan binnen de openingstijden jouw eigen tijd indelen.

De galerie is opgezet door twee Weerter kunstenaars, Ria Haagmans en Marleen van Hoef, omdat ze graag hun kunst en die van anderen aan het Weerter publiek willen tonen en daarmee ook meer leegstand in de binnenstad willen vermijden. Zij doen dit volledig op vrijwillige basis en het pand is hiervoor door de eigenaar gratis ter beschikking gesteld.

De galerie is geopend op vrijdag van 13.00u-17.00u, op zaterdag van 11.00 – 17.00 uur en tijdens koopzondagen. Als vrijwilliger kun je zelf bepalen hoe vaak je aanwezig wilt zijn en op zaterdag bestaat de mogelijkheid om ook voor een halve dag te kiezen. Vooralsnog hoeven vrijwilligers niet aanwezig te zijn tijdens de koopzondagen, maar dat mag uiteraard wel.