Tickets LSD Festival gaan hard

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

250 tickets verkopen in 3 minuten, de gemengde leerlingenraad LVO Weert krijgt het voor elkaar. Op maandag 20 maart 19:00 uur ging de online verkoop van het LSD (Laatste School Dag) Festival 2017 van start. De eerste 250 ‘Early Bird’ tickets waren binnen 3 minuten uitverkocht. Binnen een uur waren er al meer dan 500 tickets verkocht.

Het LSD Festival 2017 is een openbaar evenement ter ere van alle eindexamenkandidaten die dit jaar in Weert afstuderen. Het is de eerste keer dat de leerlingenraden van het College, Philips en Kwadrant hun krachten bundelen om met gedeelde expertise een festival neer te zetten op hoog niveau.

Het LSD Festival vindt plaats op vrijdag 21 april 2017 in de Poort van Limburg Weert en bouwt voort op het succes van het Philips van Horne galabal dat eveneens in de Poort plaatsvond.

Er wordt een festival setting gecreëerd inclusief live DJ’s, rappers, eetkraampjes en festival-stage. Vrienden van eindexamenkandidaten die zelf geen eindexamen doen zijn ook welkom op het Festival. Er is geen leeftijdsgrens. De deuren gaan 21 april om 18:30 uur open en er kan tot diep in de nacht gefeest worden.

De organisatie belooft een XXL event waar niets aan ontbreekt en waar alles tot in de detail goed georganiseerd is (de garderobe ook, 😉 ). Een ticket bestellen kan via deze link: https://www.yourticketprovider.nl/events/12346-lsd-festival-weert-2017/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie