TTV strijdt om de koppositie

Halverwege de voorjaarscompetitie staat TTV Zuiderhuis / Megacles op een mooie tweede plaats in de 3de divisie.

Afgelopen zaterdag werd een 6-4 overwinning behaald op Taverbo uit Boxtel. Kamil Sadlowski was met drie overwinningen topman maar Roel Nouwen en Sharon Janssen droegen ook hun steentje bij met een overwinning. In punten staat Megacles gelijk met Avanti 2 uit Hazerswoude, maar de stand is enigszins vertekend doordat Megacles een wedstrijd meer speelde. De eerste wedstrijd tegen Avanti ging helaas met 7 – 3 verloren, maar er lagen kansen op een betere uitslag. Allesbeslissend wordt de thuiswedstrijd tegen Avanti op zaterdag 15 april. Een flinke overwinning is dan noodzakelijk.

Het tweede team deed afgelopen zaterdag zeer goede zaken. Door een 9-1 overwinning op Vijlen ’72 namen Marleen van de Werken, Marco Beelen en Marc Bosman de koppositie over. Doel van dit team is duidelijk om de plaats in de promotieklasse te heroveren, die in het najaar verloren ging.

Bij de jeugd staan het 3de en 4de team halverwege de competitie aan kop. De andere teams staan in de middenmoot. Al met al is er dus genoeg om voor te vechten in de tweede competitiehelft. Eind april zal blijken hoeveel kampioenen dit gaat opleveren voor Zuiderhuis/Megacles.