De voorrondes van het KNVB Straatvoetbaltoernooi in Weert komen er weer aan! Net als afgelopen jaren kunnen kinderen strijden om de titel Straatvoetbalkampioen van Weert. De uiteindelijke Weerter kampioen mag als afgevaardigde naar de landelijke finale. Vorig jaar werden hier door de teams van Weert nog hoge ogen gegooid met een eerste en tweede plaats!

Er wordt gespeeld in vier verschillende categorie├źn: jongens en meiden 8 t/m 10 jaar en jongens en meiden 11 en 12 jaar. De voorrondes worden gehouden op:
15 maart Fatima
22 maart Graswinkel
29 maart Stramproy
5 april Molenakker
12 april Leuken

De toernooitjes starten om 13.30 uur en duren tot uiterlijk 18.00 uur, afhankelijk van hoeveel teams er zullen zijn. Er wordt vier tegen vier gespeeld en een team mag uit maximaal 6 deelnemers bestaan. De winnaars van de voorrondes mogen strijden op 30 april voor een plekje op het landelijk KNVB straatvoetbal event!

Voor meer informatie kijk op www.letsmoveweert.com. Vragen of wil je je aanmelden? Dat kan via [email protected]!