Nieuw bier Stadsbrouwerij

Foto door Beeldkracht

Bieren zijn er in alle soorten en maten. Dat wordt zeker duidelijk als je het proeflokaal van de Weerter Stadsbrouwerij aan de Parallelweg bezoekt. Alles in het assortiment komt uit de ketels van deze brouwerij.

Op zondag 26 maart zal de Stadsbrouwerij een nieuw bier introduceren. Een bier met veel smaak en een berg aan alcohol. Welk bier, houden ze nog even geheim. Voor de liefhebbers van wat minder alcohol is er ook voldoende keus!

Optreden Hot Buskers

Om dit te vieren heeft de Stadsbrouwerij gezorgd voor een muzikale ondersteuning. Deze wordt dit keer verzorgd door de Hot Buskers, een uiterst aanstekelijke combinatie van early jazz, western swing, alt. country en folk blues. Authentiek en ongepolijst, traditioneel en modern, toegankelijk en origineel. En dat alles in een akoestische setting met één dame en vier heren rondom één microfoon. The Hot Buskers spelen en zingen met passie voor de muziek en aandacht voor het publiek.

Tevens speelt Willie B. & the Blue Sparrow. Zij staan garant voor kwaliteitsblues uit de jaren ‘40 en ‘50. Willie B. begeleidt zijn eigen soul-volle zang met een unieke fingerpicking-stijl waarbij groove en solo’s centraal staan. Zelfs als hij op zijn one-string gitaar speelt krijgt hij menigeen aan het dansen.

Kortom, een heerlijke zondagmiddag in het teken van bier, brouwerij en blues!!

Aanvang 15:00 uur, toegang is gratis