Twee zorgcentra open voor publiek

Plaats een reactie

Zelf beleven hoe het is in de zorg? Stichting Land van Horne houdt op zaterdag 18 maart open dag bij twee locaties. Zorgcentra Hieronymus in Weert en St. Elisabeth in Haelen open hun deuren voor het publiek. Iedereen is van harte welkom tussen 14.00 en 17.00 uur.

Het thema van de open dag is: ‘Maak kennis met kunde’. Er is op iedere locatie een route uitgestippeld waardoor bezoekers bekijken en beleven wat er allemaal in de zorgcentra gebeurt. Tijdens de open dag is er ook informatie over werken, opleidingen en vrijwilligerswerk bij de beide zorgcentra. Bijzonder is dat ook de kloostertuinen toegankelijk zijn voor het publiek. Bij St. Elisabeth zijn er rondleidingen door de vrijwilligers van IVN.

Historische gebouwen met een unieke ambiance

Zowel Hieronymus als St. Elisabeth zijn gebouwen met een unieke historie. Het voormalig minderbroederklooster in Weert dateert van 1461. St. Elisabeth heeft een kasteel dat dateert uit de 12e eeuw. Er is behalve over zorg en werken in de zorg dus nog heel veel meer te zien en te beleven.

Kom een kijkje nemen op zaterdag 18 maart. Zorgcentrum Hieronymus ligt aan de Biest 43 in Weert. Zorgcventr4um St Elisabeth ligt aan de St. Elisabethsdreef 1 in Haelen. Voor meer informatie over de open dag: www.landvanhorne.nl of T 0900 333 55 55.

De Stichting Land van Horne is een organisatie voor verzorging, verpleging en thuiszorg. Met ruim 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers biedt de stichting (thuis)zorg en aanvullende diensten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie