Vrouwendag in het Munttheater

Foto door: Piek Horiz Drukwerk

Woensdag 8 maart, op Internationale Vrouwendag, brengt het Munttheater de bijzondere toneelvoorstelling Twee Vrouwen, naar het boek van Harry Mulisch, speciaal onder de aandacht met een korting voor de bezoekers.

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, heeft het Munttheater een speciale kortingsactie rondom de toneelvoorstelling Twee Vrouwen. Alleen deze woensdag kun je kaartjes bestellen voor de speciale prijs van € 12,50.

Het verhaal

Een gescheiden vrouw begint een verhouding met een jonge vrouw. Dit haalt haar leven volledig overhoop. Ze is hartstochtelijk verliefd, maar raakt wanhopig door het zwijgzame en raadselachtige gedrag van haar geliefde. De ex-echtgenoot kan het niet nalaten tussenbeide te komen, waarna de gevolgen niet te overzien zijn.

Renée Soutendijk

Renée Soutendijk speelt de vrouw die – voor het eerst in haar leven- verliefd wordt op een andere vrouw. Zij zegt hierover: ‘Het moet gevoelsmatig kloppen en dat gaat heel goed tussen Roos en mij. Dat ik een vrouw zoen hoort gewoon bij mijn werk. Het gaat veel meer om de heftigheid van die liefde dan dat het om een lesbische liefde gaat. Dat is voor Laura het verrassende. Ik zie Twee vrouwen vooral als een verhaal over een universele liefde.’

Alleen op woensdag 8 maart kunnen de kaarten voor de prijs van € 12,50 in plaats van € 27,50 besteld worden via de website en Theaterkassa van het Munttheater.

Meer informatie is te vinden op www.munttheater.nl.